verkoop merk-Mat Camping Double Air Bed extra grote Inflatable Air Mattress B6 ombs1856914-Slaapbenodigdheden voor buiten

verkoop merk-Mat Camping Double Air Bed extra grote Inflatable Air Mattress B6 ombs1856914-Slaapbenodigdheden voor buiten

Camping Mat Double Air Bed extra grote Inflatable Air Mattress B6
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
KUSITANI GENEINE OEM WINTER ACT Jasje K-2645 netwerk MOTORCYCLE WEER

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord POC Essentiële lichte weg Womannens Korte mouw Jerseymoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert maar ook op andere momenten op de dag – aanrakenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Ubas Nissin Prospect Iso KW ;2.5 5306patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorDANCHEL BUITENE Voetafdruk voor Bell Tent kleur Khaki Khaki 13.97546 van JAPAN verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

of je dat nu wilt of niet

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen JOBLET VAN 100 --Football --man of the Match --MEDALS MET RIBBONSop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Dít is de nieuwste haartrend (en wij zouden het

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Campagnolo Chorus 10 Ultra Road FietsShifters 2x10 Speed Autobon Fiberdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenNIEUWE PETZL ACBinden HYBRID CONCEPTE HEDLAMP WATER RESISTANT CAMPING HIKING zwart

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Zadel Selle SMP evoluBinden titanen rails comfortabel vintage retro fiets zwartJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Fenix LD30 Hochlesistungs Buitenshuis LED Taschenlampe ARB-L18-3500U Akku

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

verkoop merk-Mat Camping Double Air Bed extra grote Inflatable Air Mattress B6 ombs1856914-Slaapbenodigdheden voor buiten

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Kinder Horseware's ReflecBindenve Corrib Jacke Kapuzensjack Full Zip Reitjeacke TopEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Berghaus mannens Paclite 2.0 WaterBesteendig Jasje --Haute netwerk 3mm Lange Sleeve Natsuit met kap Warme thermale unisex voor Snorkeling

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Cmp --vrouw Jasje ZIP HOOD --B.Jewel-Sun-Granita netwerk --38W0796bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Maillot Liverpool Away 2011 2012 Techfit flocage officiel UCL Gerrard

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Trekking Pedale Xpedo Utmeest 14 in rotWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Salewa Agner PTX 3L Jasje Fluo groen 27367 585 mannen's Mountain Clothing

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Kate Middleton en prins William lieten zich vandaag voor het eerst dit jaar in het openbaar zien

NFK in de media over expertzorg


Prana Stretch Zion Pant mannens Mood Indigo Alle thema's

Scholing belangenbehartigersSonik XTRACTOR Autop Rod 6ft 9ft 10ft 2.75lb 3b 3.25lb 3.5lb Sonik 5000 Reel

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.PROFILE RACE RACE RHD CHROM CRONK W 5.625 CRMO SPIDLE-CHOSE UW ARM Lengte Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Petzl Corde 100 M Parallel oranje 10,5 MM Alle thema's

Zet je in” zo eindigt ze haar betoog

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. MAATSCHAPPELIJKE VROUWEN WATERPRO VAN DE HORSE RONDEN BLOOSON COATBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen