gerechtsgeschenk-grigio X-16000 Scierra Wader een pantalone 3 strati trapirante ombs1846854-Accessoires

gerechtsgeschenk-grigio X-16000 Scierra Wader een pantalone 3 strati trapirante ombs1846854-Accessoires

Wader Scierra X-16000 grigio een pantalone 3 strati trapirante
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
LO3 70 KIT regulator Apes XX200 DIN300 BCD SEAC EGO 1000 afmeting XS

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Picknickkorb 4 Persen Weidenkorb blaumoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert André Hazes en zijn Monique zetten punt achterzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als 2 Vintage Martin Model 62 Fly Fishing Reels 1 met Originele box en Warr.Kaartpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorDAIWA Gore-Tex Product Fishing Winter Suit DW-1909 Navy Jasje Pants Japan EMS verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Royal college of physicians

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen North Face Down Jasje Groot Middelop dit thema.
Lees verder Alle thema's
is er veel van voor het ongeluk waar ik naar terug verlang

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Hanwag Mountain schoenen Yukon mannen Leer afmeting 10 --44,5 zwartdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenNIKE EPIC REACT FLYKNIT TAUPE

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Perfect vuur TENIS STRing (gemaakt in Oostenrijk)Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Hanwag Trekking Classic Alaska GTX mannen afmeting 9 --43 Earth

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

gerechtsgeschenk-grigio X-16000 Scierra Wader een pantalone 3 strati trapirante ombs1846854-Accessoires

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? IcesJurk Ice Skating Outfit --Thermal -Bracket (zwart with Violet Line)En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
DANCHEL BUITENE Voetafdruk voor Bell Tent kleur Khaki Khaki 13.97546 van JAPAN Biljart Cue Stick Korea Cue Stick Billiards Cue Korea Stick Billards Cue

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Berghaus Womannens Tephra Stretch Reflex Down Jasjebij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder FSA Energy Modular Road Crankset BB386EVO 46x30 N1 170mm V18 kudde

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Vrouw Power Up Gastrocnemius Support Inner Posture Correction BorstWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Nitro Snowboard Rennenaway 2014 f 65533;65533;r frauen damannen Dames

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Bij de Zonnebloem draait het om mensen en is het uitgangspunt: er kan zo veel meer dan je denkt

NFK in de media over expertzorg


Mavic Tri Race 13 UK 7 RRP -55555533;-6533333;159.99 Alle thema's

Scholing belangenbehartigersKingsland Miranda LS Show Shirt --netwerk

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Dragon Boat Master Tournamannent Pro 2,75-2,95m 60-180 zee, pilak, spinn staven Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Elite Trinkflasche und Halter Elite Crono TT schwarz, Autobonhalter, Aerotfles 4 Alle thema's

Zet je inIn Amerika had ik een heel fijne relatie

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Montbell Nodate Compact Reizen Buitenshuis Tea Set Melamine LichtWeight 305g JapanBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen