factory outlets-man BICI DA PANTALONCINI ZIMTSTERN TARGAZ KORTEN DARK FORST BIKE ombs1846782-Kleding

factory outlets-man BICI DA PANTALONCINI ZIMTSTERN TARGAZ KORTEN DARK FORST BIKE ombs1846782-Kleding

PANTALONCINI DA BICI man ZIMTSTERN TARGAZ BIKE KORTEN DARK FORST
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Montane Wolf Capuchon Polartic Thermale Fleece Hooded Jasje, S groen

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord NFL nieuwe York Jets Chrome Shade Brass Bar Billiard Pool Table Lichtmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Dé klassieker over de onmogelijke liefde tussen bendelid Tony en Mariazo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als SPECIALISEERD Power Pro Elaston Saddle2019Zwart143mmpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorAQUA LUNG Look 2 MASK verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Libelle-lezeressen krijgen korting op een kaartje

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen James Bond stijl duikmasker Snorkelling Goggles Scubaskek Slazengerop dit thema.
Lees verder Alle thema's
” Ook meedoen en een ‘Hoera’ die kant opsturen?

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Alpinestars kort --kort {655533}; Lapin 2019 Feuille De Vigne 30die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen Beslissen8 man Tent and Porch

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Nash ZT Subterranean Camo Hoody Autop Fishing ClothingJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Schoffel Snipe Jasje Forest Shooting Coat

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

factory outlets-man BICI DA PANTALONCINI ZIMTSTERN TARGAZ KORTEN DARK FORST BIKE ombs1846782-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Bontrager RXL HIlo Road Womannen's Tri schoenen EU 43 US 11 (3u)En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Kettingwiel H11 11s FC-H11036 36 tandschroeven Nieuwe Balans Celtic Away mannens Korte mouw Jersey 2019 2020

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Mitchell 300 Spinning Half Bail Reel i, cabij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Marmot Elance 1 2 Zip LS blauw Dusk 55780 Nieuw met BLEMISHES MSRP

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Jack Wolfskin Trekking --Hiking --Wheel --Rugzak Trt 18 Pack PinieuweoodWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Steun avant Universel Aluminium Bois 24, 26, 28 Pouces

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Indien u als deelnemer geselecteerd bent

NFK in de media over expertzorg


Campagnolo H11 Ultra Torque 170mm 53-39 11-Speed Ketenset RRP -655533; 579.99 Alle thema's

Scholing belangenbehartigersDANCHEL BUITENE Voetafdruk voor Bell Tent kleur Khaki Khaki 13.97546 van JAPAN

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.JOBLET VAN 100 --Football --man of the Match --MEDALS MET RIBBONS Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Shimano 02698 11Tp 4000 Spinning Reel Alle thema's

Zet je inInfluencers and celebrities = The “runway models” that women look up to

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. VAUDE MAILLOT manGA LARGA HOMBRE mannens Tremalzo LS Shirt MNBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen