online winkelen- DNA 78a Clear Mint 72mm ombs1816388-Skateboarden

online winkelen- DNA 78a Clear Mint 72mm ombs1816388-Skateboarden

DNA 72mm 78a Clear Mint
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Campagnolo Steel M-afmeting NJS Toe Clips Vaste Gear Pista Keirin (9050321)

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord 2XU Womannen's Fitness Stride CompressiestRings --2019moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Want waarom ontbreekt Kiki Bertens in de lijst? En Ireen Wüst?zo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als X-ADVENTUUR BASE LOCLINE CON TERMINAIR prop 65533;ob65533N A YS TR-04patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorNIEUW 3ttt 2002 Evol Stem in grootte 130 en 25.8 klemgrootte uit de 90s NOS NIB verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

over de namen die níet genomineerd zijn

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Groot Lot van 183 Spinning Reel Spools Abu e.a.op dit thema.
Lees verder Alle thema's
omdat de modezaak waar zij werkte failliet ging

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen HOGE TACTISCHE Mannen VAN ZWACHTE KAMER VAN WARME WATERPRODUKBinden VAN DE WARMINGSCOAT HMTC CAMOdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenBALLON DE Foot sur SOCLE PRESSE PAPIER TROFFEE EN EPAIS CRISTAL PROB LEHRER

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Volcom Macaw Mod 20 Deep blauw 30Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Pakula Mouse Jet, Brad J. De meest succesvolle Pakula Colour.Trollende aas

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

online winkelen- DNA 78a Clear Mint 72mm ombs1816388-Skateboarden

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? K-way mannens Quilted Jasje Art.K009P40 Mod.Anttime Heavy Thermo, zelfs Boy.En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Tron T-10 Senior Pro Leer Hockey handschoenen Cabela's Bruine 3MM Waist-High Stockinfoot Waders voor visserijgrootte Medium

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past IJsbreker Sphere LS Crewe Shirt mannen middernacht marine heidher afmeting XL 2019 Shirtbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Imax ARX-20 Thermo Smocks --Cod Bass Wrasse Norway Boat Fishing Clothing

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Fabriek Scoop Pro Radius Autobon SaddleWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder '18 '19 K2 Sapera Boa afmeting 7 Womannen's Snowboard laarzen --kleur Plum NIEUW

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


zeiden we tegen elkaar als er een nieuwe collectie binnenkwam

NFK in de media over expertzorg


Camelbak Ultra Pro Trail hardlopen Hydration Vest.5L --Quick Stow -Lime zilver Alle thema's

Scholing belangenbehartigersCrivit pro Bicycle Jersey Cycling Shirt Bicycle Shirt Top Sports nieuwe

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Shimano S-Phyre Insulated schoen Cover Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Lake CX 301 Road schoenen --zwart --afmeting 44.5 Alle thema's

Zet je inWüst omdat ze goud en 2x zilver won op de Spelen

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Zhik Womannens Technisch Deck Zeilen Watersport korts zwart YachtingBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen