prioriteit- cast Leer Vintage wallets x 4 off Zelden ombs1876163-Vintage vissen

prioriteit- cast Leer Vintage wallets x 4 off Zelden ombs1876163-Vintage vissen

Vintage Leer cast  wallets x 4 off Zelden
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Shimano EXSENCE GENOS S90MH R Media Heavy fishing spining rod 2018 model

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Rab mannen's Downpour Plus Pantsmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Blaas met een föhn de hete lucht enkele minuten over je de schoenen heenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Matt Hayes Adventure Complete Coarse Fishing Setpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorEen schaatsende jurk voor kinderen, maat acht ton kristallen. Geweldig voor dit seizoen. verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

maar die het leven zoveel makkelijker maken

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Mares Fusion Octo Octopus Scuba Diving Regulatorop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Sociaal isolement ligt op de loer

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen ATOOM RACE 8 SKIS 130CM GOEDE VOORWAARDENdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenKilltec Chaqueta Funcional de Hombre Ninou Medio Bindenmpo Aire Libre

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. 2671 ALS ROMA L. CASTAN MAGLIA MALLETTA'13 JERSEY AUTHENTISCHE MATCH SHIRJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Hydro Flask 21 oz Water Bottle --Stainkless Steel] Vacuum Geïsoleerd --Standard M

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

prioriteit- cast Leer Vintage wallets x 4 off Zelden ombs1876163-Vintage vissen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? [Adidas] CG5462 SuperStar mannen Vrouwen die schoenen sportschoenen Witte OranjeEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Ski Tweede Hand Salomon Tentachtig Flyer Yth Bindings ROCDAY Roc kortsDonkerblauwe Melange XS

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past LAKE Schoenen CX161 ROAD WITTE afmeting 48bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Aqua Lung Aquaplex 3mm Wetsuit Womannens afmeting 12 NIEUW

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. DAIWA 15 LUVIAS 2004H Gebruikt Spinning Reel JAPANWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Frame voor fietsen Surly 8

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Nu zie ik er als een berg tegenop

NFK in de media over expertzorg


Sea To Summit Basecamp BcI Down Sleeping Zak Regelmatig Alle thema's

Scholing belangenbehartigersRip Curl Womannens Dawn Patrol 3 2mm GBS Back Zip Wetsuit zwart wit Sleeve

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.NIEUW Fenwick World Class Fly Rod 804-6, 8'4-WEGHT 4-Piece Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Shimano DURA-ACE FC-7900 10s 53 39 172.5mm Crank Set MINT VOORWAARDEN Alle thema's

Zet je inZo’n bos met sleutels is verre van handig

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Pro Logic Lotus Rod Fish die ALLE grootte speeltBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen