heel goedkoop-Coat Style Symphony Tnetwerkstep Twill Fabric Double Back Vent met ombs1855938-Kleding en accessoires

heel goedkoop-Coat Style Symphony Tnetwerkstep Twill Fabric Double Back Vent met ombs1855938-Kleding en accessoires

Tnetwerkstep Symphony Style Coat Twill Fabric met Double Back Vent
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Skechers Flex Advantage 2.0 --The Happs hardlopen wandelen Trainers --Navy

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Venum Giant 3.0 Bokshandschoenen Nappa Leer met Laces blauw Training SpaRingmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Donald 52 en vader van 4 kinderenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als MIL-TEC HARDSHELL KAART VOOR VERBRANDBARE WATER RESISTANT BUITEN MILITAIRE BRAND NIEUWpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorBonart Silent Stalking Hunting Smock Fleece Hood Binocular Pocket Grootte verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Donald en Melania ontmoetten elkaar op een modellenfeestje in New York

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Rossignol World Cup Pro GS 150 cm Ski Rossignol 11 Bindingsop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Video: baasje en gestolen hond na 2 jaar weer s

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Scubadiving Gear gebruikte octopus Regulator masker voor slangendie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen Beslissen27 Diverse visplatforms grootte 1 0 en grootte 2 en 3 0 haken

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Smith SS-TT60L3 Bass Rod Super Strike InnovaBinden Topwater Reiziger Bait RodJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Quikzilver Jongens Synrro 3 2mm Back Zip Neoprenanug Nite blauw blauw Ribbon Eqkw1

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

heel goedkoop-Coat Style Symphony Tnetwerkstep Twill Fabric Double Back Vent met ombs1855938-Kleding en accessoires

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Mannens Adidas Ultra Boost 4.0 mannens hardlopen schoenen --kuddeEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Set Ruote bicicletta cruiser vintage 28 140 Raggi Alpinestars Maillot Femme --Stella Alpes Maillot 8.0 S 2019 Bleu Sarcelle XS

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past DAM HYDROFORCE G2 Waddingvest --M WADING jasjebij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Uhlsport Torwarrthandschuh Eliminator Supersoft Bionik Gr. 11 Fingsschutz

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Een hoop 6 INVESTE REVE BRACKELEVERS MOTOECANE CLB MAFAC VINTAGE We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Outlaw Cues OL23 Cherry Stain 9 Ball Barbed Wire Pool Billiards Cue Stick

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


vertelt een medewerker dat hij schrok van de poster die in de kantine hing

NFK in de media over expertzorg


RIO Bonefish Quickshooter Fly Line. WF8F NIEUW VRIJ SCHEPEN Alle thema's

Scholing belangenbehartigersSELLE SMP Road Bike Racing Saddle AutoBON netwerk 263 x 129 mm Lichtgewicht Nieuw

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.MORRIS PE LINE VARIVAS Avani Casting Super Max Power PE 600m \;5 MAX 80lb Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


SRAM X01 Eagle Autobon Crankset DUB 175mm Direct Mount 32t X-Sync 2 zwart dub Alle thema's

Zet je inVoordat ze model werd

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. 2020 FLaag Vert 152 mannens Snowboard Package FLaag Binds Nidecker BOA laars NIEUWBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen