populaire sporten-Suntour SR RC Autotridge SF17 AION RC voor ombs1835713-Fietsonderdelen en -onderdelen

populaire sporten-Suntour SR RC Autotridge SF17 AION RC voor ombs1835713-Fietsonderdelen en -onderdelen

SR Suntour RC Autotridge voor SF17 AION RC
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Patent Gipiemme Crono Special 165mm Pista, Track Crankset

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Ermanno Scervino Her's Jasje Cotton en Silk afmeting 50 25441moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Het is geen geheim meerzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Laars Womannen's Mint Sz Burtonpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorDerailleur route ar 10v. 105 5700 noir double --fabrikant Shimano verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

maar ik krijg een zoon

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Schoffel Oakham Fleece Gilet... Aubergineop dit thema.
Lees verder Alle thema's
My earlier tweet about…How Dumb

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Merrell All Out Charge, mannen Trail hardlopen schoenen, kudde kudde Lime groen, 8.5 UK 43die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenLeeda Icon nieuwe FXD Elite Rods 14ft 15ft 3 Piece Sea strand Casting Fishing Rod

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Fox Autopa --Horizon X3 12ft 2.75lb Sughero maniglia 3,60m 2,75lbs 2 PartiJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder NIKE LUCHTMAX EFFERT (7053-106) KLEUR WITTE zwart netwerk

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

populaire sporten-Suntour SR RC Autotridge SF17 AION RC voor ombs1835713-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? SPARTANSE SVR KONING ENGELISH WILLaag CRICKET BAT SHEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
ZIPP Hbar Zip Rd S-Cursus Sl 80 Ergo 31.8X42 Bk Aly 25kg SACK VAN 6mm HALIBAT-PELLETS, VOOR DE VISSERIJ VAN KAART CAT COARSE

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Wader Scierra X-16000 grigio een pantalone 3 strati trapirantebij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Rohloff Seilbox Ex Nr.8212... Speedbhub Ricambio Pezzi

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. De noordzijde van Mn 1996 Retro Nuptse... Tnf YelLaag --Jasje Winter man YelLaagWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder YONEX Badminton Schuh Comfort mannen eUVP -65533; 99,95 Neon oranje Gr. 47 Neu

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


— Joseph De La Cruz (@JosephDeLaCruzM)

NFK in de media over expertzorg


SPRO Gratisstyle Skillz Lure Rod --Pnetwerkator Fishing Pike, Zander, Perch, Trout Alle thema's

Scholing belangenbehartigersCamping Mat Double Air Bed extra grote Inflatable Air Mattress B6

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.SherHout Forest mannens Hardwick Hunting Jasje, lichtgewicht WaterBesteendig en adembaar Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Overboard Pro Sports 60 Litre Duffel netwerk Alle thema's

Zet je inDe eerste getrouwde teckels van Nederland zijn een feit

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Nieuwe York Knicks Trikot NBA EWING Champion Jersey Shirt Maglia Camicola Dres L 46Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen