100% gratis verzending-HDR Pro monoCrown Plain verhoogd Flash Bridle ombs1875263-Kleding en accessoires

100% gratis verzending-HDR Pro monoCrown Plain verhoogd Flash Bridle ombs1875263-Kleding en accessoires

HDR Pro monoCrown Plain verhoogd Flash Bridle
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Airwalk Snowboard laarzen Grootte mannens 5 Womannens 6

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Paramo wandelen Clothing Systems Womannen's hood fleece windproof jack, jasmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert In 2014 belandde ik in het ziekenhuiszo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Canna bolognese Daiwa Amorf Bolo Regelmatigpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorNieuwe Balans mannen's 40v5 Molded Baseball schoen, zwart purper, 8 2E US verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

“Ze kosten weinig onderhoud en zijn enorm fascinerend om naar te kijken

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Primoz Roglic Team Issue Lotto NL Jumbo Timannenture skinsuit (Lange mouwen NOPINZ)op dit thema.
Lees verder Alle thema's
Het aanbod van wijnen in de supermarkt is tegenwoordig zó groot

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen VIS manIAC WA VISSERIJ Langdurige Sleeve Fishing Shirt Adult XS-5XL UPF 50die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenVictor Schuh A610 II Badminton schoen

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. 2018 LanShan 2 3F UL GEAR 2 Persoon Oudeur UltraLicht Camping Tent 3 Seizoen ProfeJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder DAIWA Super Tanacom-X 300W Electric Reel 00801357 wat krassen

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

100% gratis verzending-HDR Pro monoCrown Plain verhoogd Flash Bridle ombs1875263-Kleding en accessoires

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Aqua Tongue Womannens Hydration Lange mouw top (grootte 12)En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Shires Aubrion nieuweberry kort Jasje in netwerk Castelli Italia Volo Bibkort Salopatte Corta man, zwart

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past TRP Direct Mount Rems T850 EEN NIEUWE Caliper.bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Ciesse Piumini --Jasje man Franklin zwart Hood 2012 XM AI1920

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Prologo Zero C3 PAS, 132mm Breed, Nack Autobon RailsWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder HiGear Kalahari elite 8 Tent

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Chateau Tapie 2016 – een soepele zachte biologische rode wijn

NFK in de media over expertzorg


Ouderdom Eureka Sunrise 2-pole Square 3 Seizoen Dome Tent Slaapt 4-5 Alle thema's

Scholing belangenbehartigersVibram Furoshiki Icon Japanse Wrapping Stretch Sole Womannens schoenen --Dark Jeans

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Daiwa SpRing Autumn 2019 Visserijpak Cotton Buitenshuis Camping Hiking Sport Set Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Tent noord face cumulus 3 Alle thema's

Zet je in” We zijn toch benieuwd wie haar huisdieren eten kom geven in de vakantie…

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Fior da Liso Womannen's Jumper of CzBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen