online voor de beste prijs-UITVOERing HOOGE AEROBAR ZIIP IN DE RACE VUKA SHIFT ombs1855038-Fietsonderdelen en -onderdelen

online voor de beste prijs-UITVOERing HOOGE AEROBAR ZIIP IN DE RACE VUKA SHIFT ombs1855038-Fietsonderdelen en -onderdelen

ZIIP AEROBAR HOOGE UITVOERing IN DE RACE VUKA SHIFT
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Rab Womannens MicroLicht Vest --Lichtgewicht, Warm, Down Filled, Quick Drying

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Dia-Compe MX883 --MX128 Bright blauw Brake Set --Old Vintage School BMXmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert de alvleesklier en de spierenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als De Noord-Face Point Five Gore-Tex Pro Shell Womannens Jasje M RRP-bril 65533;-6555330;320patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorTruvatin Holzfeller Rechter Side Drive Crankarms W 38t Chairming BRAND NIEUW VRIJHEID verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Vanaf dat moment gaat het lichaam het vet ergens anders opslaan – en dan wordt het gevaarlijk

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Schoenen Spinning MTB Northwave Spike 2 Cycling Mountain Bikeop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Ik kwam die avond onbeleefd over en zo ben ik totaal niet

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Dames Tagg Chase Malt Tweed Show Jasje afmeting 38die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenPetzl Rope 100 M Parallel blauw 10,5 MM

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Brooks Islington Rugzak totaal zwart Mod 2017 Neu schwarz Bike RugzakJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder X-Fusion Shox manic Gravel Remote Seatpost, (50) 27.2x421mm

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

online voor de beste prijs-UITVOERing HOOGE AEROBAR ZIIP IN DE RACE VUKA SHIFT ombs1855038-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Musto BR2 Yacht Zeilen Vrouwens Race Lite Jasje Vuur Oranje AdemhabaarEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Wetsuit Vrouwen 65533; 65533s Dames BRennenotti Jibe Wetsuit MEDIUM (8-10) BRAND NIEUW Dmd SeventFive Sailor zwartGrijze T21760 Helmannen Unisex zwartGrijze helm

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past SAutope unisex trail rent La sportiva URAGNO GTX --zwart yelLaagbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder NIEUW Trakker NXG 90L Rugzak 204302

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Cinelli MASH Aluminum Aluminum Alloy 31.8 Road Fixie Drop Dropbar Handlebar zwart 44 CMWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Amoeba SCUD Autobon Flat Handlebar 25.4 x 500mm HB-M110 Mountainibike Glossy

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Volgens Vermeulen is dat beter omdat kinderen dan nog dieper gaan nadenken over hun gedrag

NFK in de media over expertzorg


Cycloop Strakken Padd Womannens LadyShield zwart XL Ergonomisch Fit Therpotec Alle thema's

Scholing belangenbehartigersMITCHELL 306 VINTAGE VISSERIJREEL IN FRANKRIJK NIEUW GEBRUIKT 1

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.2pcs Extended Swingarm Kit voor Motorcycle Scooters ATV Dirt Bikes Extension Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


RIO AFS TRACKER MULTI TIP HEAD KIT 9 10 RRP 110.00 Alle thema's

Zet je inBij vrouwen daarentegen gaat extra vet dankzij oestrogeen rechtstreeks naar de heupen en dijen

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Easton EA90 Alloy Stem 19 --zwart 7 65533; 655533; 80mmBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen