70% korting-RoadSuit SL Pro Endura (medium-pad) Suit Corta man, Nero ombs1845010-Kleding

70% korting-RoadSuit SL Pro Endura (medium-pad) Suit Corta man, Nero ombs1845010-Kleding

Endura Pro SL RoadSuit (medium-pad) Suit Corta man, Nero
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
NIEUW Burton Emerald Snowboard laarzen.Cute Polka DotsTan, zwart of wit

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Vis Tackle Bundle Rods Zak Reels Rest Hooks Accessoires landing netmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Je hebt bij deze prosecco niet het idee dat je een alcoholisch drankje drinktzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als 100 Speichen DT SWISS ALPINE 2,3 X2,0 Silber 300 mm lang mit Nippel OVP NEUpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorLansky Survival- Rugzak Nood-Rugzak T. a. S.K. verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

99) – Lidl (alleen online verkrijgbaar)

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Rijvaardigheid laarzen -spain-, zacht leer, kort breedop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Eén advies: zorg ervoor dat de problemen van anderen niet te dichtbij komen

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen SBindenfelette TRAUN Pfiff braun NEUdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenDe Noord-Face Point Five Gore-Tex Pro Shell Womannens Jasje M RRP-bril 65533;-6555330;320

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Volcom Sngl Stn Felpa con Cappuccio man marrone --A4131902 FEL.CAP RST SNGLJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Synthetische Jasjes netwerkskins Cayman zwart down Jasje zwart 26280 --nieuwe

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

70% korting-RoadSuit SL Pro Endura (medium-pad) Suit Corta man, Nero ombs1845010-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? SRAM PG-1070 10 Speed Cassette --12-26En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Specialist Angelspezi Cord 8-Piece Braided 0,40 MM 170 M groen Santini Coral Womannens Bib Strakkens

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Cana spinning Molix FIORETTO SPECIALE Zoutwater seriebij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Wetsuit Vrouwen 65533; 65533s Dames BRennenotti Jibe Wetsuit MEDIUM (8-10) BRAND NIEUW

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. CamelBak Tgoud Protector 8 RugzakWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Balzer Pesca netwerk de Aterrizaje Gomado --Met Met x65533; 65533;lica Xtra Strong Premium 2,20m

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


want dat heeft geen zin

NFK in de media over expertzorg


MCDERMOTT G203 POOL CUE G CORE VS maakten BRAND NIEUW VRIJ SCHEPENKom op. Alle thema's

Scholing belangenbehartigersTrainer's Choice Wellington Knie Patch Breeches

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.HanBat 3C-66W Biljarts Cues Korea Joint Three 3 Cusion Autoo Sports Spa imga Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Daiwa LIBERTY CLUB SURF T Telescopisch Surf Casting Rod T30-420 17703 van JAPAN Alle thema's

Zet je inAmerikaanse vrouwen kunnen geen genoeg krijgen van Meghan en willen alles van haar weten

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. US M65 Jacke Army Reforger Field Jasje Houtland camouflage 3XL XXXGroot RegularyBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen