lever kwaliteitsproducten-SPORTGE CULOTTE CORTO HOMBRE BODYFIT TEAM BIBkort ozrd1834813-Kleding

lever kwaliteitsproducten-SPORTGE CULOTTE CORTO HOMBRE BODYFIT TEAM BIBkort ozrd1834813-Kleding

SPORTGE CULOTTE CORTO HOMBRE BODYFIT TEAM BIBkort
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Lampe toorts compacte Nitecore TM06 4000 Lumannens Police-afscheiden 65533; curity-schotten 65533;; 655533; militaire

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Hoka One Mach 2 blauw T01415 hardlopen vrouw blauw, hardlopen Hoka onemoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Ben jij nog op zoek naar een outfit voor oud en nieuw die wél flatteert?zo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Cavallo Dames KONNY Sleeveless Pique Mededinging Shirt Crystal Buttons witpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorHoop Brake Goodridge Braided Hose Mono Mini Front verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Je kunt de aflevering van

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Fox Racing Shox Transfer Factory Series Dropper Seatpost (Lever Niet inbegrepen)op dit thema.
Lees verder Alle thema's
ofwel voedingsmiddelen met weinig voedingsstoffen

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen NOS Campagnolo 10 Speed Ketenset Cranks 170mm Boxed Triple 53 42 30die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenAlpine Ski Bidings Head Pro 12

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Vloeibare 3-Pack Reel en Spoels Vloeibaar 3.5 3-PackJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Cannonbale Lefty SL 50 Hub 28H 6 Bolt --nieuwe, KH105 32

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

lever kwaliteitsproducten-SPORTGE CULOTTE CORTO HOMBRE BODYFIT TEAM BIBkort ozrd1834813-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Sattelst 65533;- 65533;tze TranzX Adjustable CUBE 31,6 120mm Hub 400 lang Innenfeleung festEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
MOZZI MTB nos Shimano xtr M965 Disc No disc hubs set kit 32 h met skewers NIEUW Petzl Sequoia Harness afmeting 2

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Nieuwe-Old-Stock Suntour Winner Pro 5-Speed Gratiswheel (13x32) w zilver Finishbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder 3 X Shimano DL 10000 RA Autop Reels

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Abu Garcia schudt met het aas Ocean field jigging OFJC-63 120 F S w Tracking NIEUWWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder VIVIMAX EVO Autobon Rail Road MTB Bike Fiets Holle Saddle Seat --zwart x netwerk

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


zuivel voor calcium en gezonde vetten voor verschillende vitale lichaamsfuncties

NFK in de media over expertzorg


SAutope SALOMON man Trekking blu PU, Tessuto L40070800 Alle thema's

Scholing belangenbehartigersVictor schoen A501F Badminton schoen

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Tiger CXLD-10D Autoom-x LD Pool Cue Shaft 3 8 x 10 w Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


RockShox R5079110 --Schorsion para bicicleta, afmeting Unica Alle thema's

Zet je inéén van de meest spectaculaire meteorenregens van het jaar

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. ICEBREAKER MerinoLOFT Womannen's Stratus Lange mouw Zip --Gr. L --SONDENEBOTBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen