kosteneffectieve-Salomon mannens X Alp SPRY Approach schoenen ozrd1834041-Schoenen

kosteneffectieve-Salomon mannens X Alp SPRY Approach schoenen ozrd1834041-Schoenen

Salomon mannens X Alp SPRY Approach schoenen
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
CREWSAVE SOLAS MED Goedgekeurde Neopreen Abundion Immersion Suit U-afmeting

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord GAN CRAFT Song 115F Gekicharmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Vlak voor het ongeluk deelden de passagiers nog mooie foto’szo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Daiwa Inlinerute Canna da Pesca Pesca --Sealine Xtreme Interline 2,35m 15-30lbspatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorAsics Gel Cumulus 21 donna Sun Coral-Laser roze verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Ze hebben het leven van zoveel mensen mooier gemaakt”

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Adidas WT Adizero Dobok Volwassen Taekwondo Uniform Kinds Back Collar Suit goedgekeurdop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Na al die jaren is mijn vermoeden bevestigd door arts-onderzoeker Henry Dijkman

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen K Swiss Womannens Court Blast Ladies Tennis schoenen Trainers Sport sportschoenendie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenSalomon Speedcross Vario 2 Trail hardlopen schoenen mannens

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Montura Vertex Pants mannen, winter wandelbroeken ski broekenJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Salomon QST PRO 110 Skilaarzen 25 25.5 295mm Licht 1.4kg purper wit

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

kosteneffectieve-Salomon mannens X Alp SPRY Approach schoenen ozrd1834041-Schoenen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? SHImanO DEORE XT BICYCLE DUAL SIDE SPD CLIPLESS PEDALS TI 9 16 X 20 TPI PD-M770En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
D.A.M Quick 6 FD 1000-4000 Spinning Reel NIEUW 2020 Adidas mannens StraatSpirit Basketbal Trainers Sportschoenen

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Gebruikt 2018 Volkl 90-8 met Salomon Warden Bindings (C Condition) 163cbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder VVGC Campagnolo Chorus Autobon Ergpower 10-snelheid QS Micron left Shifter hendel

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Avail Microcast Spool BC527R voor ISUZU BC520X, MEGABASS PAGANI P300 netwerkWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder LumigLaag FlashLicht Torch 9 led Batterijen Inbegrepen --Luminous Handle --Compact

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


😂😂😂 it’s like when my bag got pick pocketed on the London Underground

NFK in de media over expertzorg


Nieuwe Balans mannen's Furon V4 Soccer schoen Limeade 13.5 2E US Alle thema's

Scholing belangenbehartigersZestaw kolarski IAM --4 pory roku, rozmiar XXL

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Avet LX 6.0RH-PU 1-Speed Reel purper Saltwater Right Handed 7711g NIEUW uit Japan Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


RAB mannens Altus Jasje M Medium Pertex Quantum Circus Ink Deep Ink BNWT RRP 655533;55330;130 Alle thema's

Zet je inOchtendhumeur? Dit moet je eten!

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Kalahari Elite 10 Tent, Porch, Cupboards, slaapzakken en accessoiresBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen