we bieden verschillende bekende merken-15 Daiwa Line Met Seaborg 500J Right-Handed Electric Reel ozrd1873463-Rollen

we bieden verschillende bekende merken-15 Daiwa Line Met Seaborg 500J Right-Handed Electric Reel ozrd1873463-Rollen

Met Line Daiwa 15 Seaborg 500J Right-Handed Electric Reel
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
FJ Neil 2106BM zwart 3-Way Swivels 1000CT 26528

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord SALE Pikeur Evi Next Generation Quilted Gilet kudde Melange FAST DELIVERIEmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Victoria wordt gevolgd door Albertzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als HyPERFORmanCE Womannens Ladies Arctic Softshel Breeches (BZ925)patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorPrimiBindenve Desarmo Infinite Deck 8.38 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Victoria is op dit moment favoriet bij de wedkantoren

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen McDermott Star S25 Pool Cue w GRATIS Case GRATIS Scheepvaartop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Dien (46) is mantelzorger: "Het is bijna vanzelfsprekend dat je het doet" - Libelle

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Nieuwe Merrell Zion GTX Womannen's schoen Buitenshuis Hiking Footwear schoenen Laag Cut US 11die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenFW15 NAPOLI KAPPA T-SHIRT MOET 11 MATCH SHIR JERSEY 2015-2016

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. J1GD181901 Wave Stream Womannen hardlopen schoenen sportschoenen zwart HitJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Chloe Noel Adult Spiral Crystal Figure Skating Jasje (JS96)

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

we bieden verschillende bekende merken-15 Daiwa Line Met Seaborg 500J Right-Handed Electric Reel ozrd1873463-Rollen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Shimano Xrt PD-M9100-S1 XC PedalsEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Patagonië Nano-Air Licht Hybride Hoody Piton purper 8415 PTPL Vangard Cycling Bike Jasje --Windbreaker Jasje --zwart --divers afmetings

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Set van tafel Ideaal voor kamperenbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder TRELOCK JUEGO DE LUCES TRELOCK LS 460 I-GO SPORT LS 720 (zwart)

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Salmo Diamond BAITFEADER 6 Spinning ReelWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder 14-16ft Pop Up Folding R 65533; 65533; zuster ­blad ­65533; L'Eau Anti UV-camper Rangemannent van de Trailer

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


“Het geeft heel veel voldoening als ik zie dat ik mijn kinderen op weg kan helpen

NFK in de media over expertzorg


SULIVOELEN Bevroren verstelbare rolschaatsen voor kinderen met lichte wieltjes voor meisjes Alle thema's

Scholing belangenbehartigersShimano 15 Er super aero spin Joy SD 35 3 No. specificaBinden gooien vis

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Yamaya Egi Koning TR Zoeken 23g 5 kleurenset Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Mitchell “ Ness Replica Swingman NBA Jersey HWC 1 Hardaway Orlando Magic Trikot Alle thema's

Zet je inDéze namen worden nu al het meest genoemd voor

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. VAUDE CHAQUETA VERBETERBARE CICLISMO vrouw Windoo JasjeBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen