discount winkel-Verte V-Gear BMX L S Cycling Jersey, V Neck, groen wit, 2XL, Brand nieuwe ozrd1833013-Kleding

discount winkel-Verte V-Gear BMX L S Cycling Jersey, V Neck, groen wit, 2XL, Brand nieuwe ozrd1833013-Kleding

Verte V-Gear BMX L S Cycling Jersey, V Neck, groen wit, 2XL, Brand nieuwe
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Kawasaki Z800 Z-800 2013 14 16 17 18 ASV F3 Lever Set zwart kort

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Nieuwe Shimano Deore XT FC-M8000-1 MTB Crankset 1x12-snelheid 32T 34T 170MM 175MMmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Daarnaast lijkt het onderzoek een ideaalbeeld te bevestigen: groene ogen en een atletisch figuurzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Shimano SH-GR500 mannen Bicycle schoenen off Road Mountain Pedal Gravity Cyclingpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorOpleiding voor volwassenen Korte Wengen verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

BETUTTELEND OF EEN GOED IDEE?

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Bouton de Commande SRAM Blips E-Tap 650mmop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Want als je het wel heel gezellig hebt met je koffiemaatje

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen ATOOM netwerkSTER RACE LT MIT XTO 10 Racing Ski RaceAutover NEU die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenWomannens Adidas Terrex Speed Ld Womannens Trail hardlopen schoenen --zwart

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Nieuwe Balans mannens Fresh Foam Gobi Trail v3 hardlopen schoen --zwart netwerk SportsJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder NIEUWE Fox Collection groen zilver Wind Blocker L CCL117

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

discount winkel-Verte V-Gear BMX L S Cycling Jersey, V Neck, groen wit, 2XL, Brand nieuwe ozrd1833013-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Sector 5mm Dive Back Zip Wetsuit zwart Minimal Seam Design Sleeve GBSEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
BIG SM EXTRAME SPORTWEAR Body's Joggingspanty's Sports Bodybbuilding 1184 FIZIK R1INFIN18187310-455 Grijze zwart Knited 45.5

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past SwedTeam Ridge Thermo Classic M Broers DESOLVE Veilbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder 31.8X535MM 600MM Aerospace Titanium Seat Post Seatpost voor BROMTON

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. SAutope Strada SIDI ALBA bianche 2019 numero 39We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder FKP ZENSKI DUKS NA PERTLANJE PARTIJZAN,Serbianshop,Serbien,Belgrado,Beograd

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Ver weg van overvolle hokken waar honden angst en agressie ontwikkelen’

NFK in de media over expertzorg


FW17 nr 40 Fanthon 60 laarzen Five A Side Football schoenen Futsal Sole Sala Alle thema's

Scholing belangenbehartigersNieuwe 2020 Lib Tech Jamie Lynn Titty Fish C2 160cm Breed Snowboard

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.2X(Camping Awning Pole Awning Rod Tent Poles Tar Tarpaulin For Canopy Tent Q7X7 Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Maver Merk nieuwe 2020 MVR 25 WaterBesteendig Clothing -Jasje- Bib Brace-Multisave Alle thema's

Zet je inZij reageert op Twitter op de komst van het meisje met de tekst: ‘Welkom Jesslynn

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. NITTAKU BARwell FLEET Tafel Tennis Paddle Racket Shakeland Grip FL ST i fu cBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen