schiet op en kijk- Rip Dawn Patrol 4 3mm 2018 Chest Zip mannens Surf Gear Wetpak Curl ozrd1812788-Wetsuits

schiet op en kijk- Rip Dawn Patrol 4 3mm 2018 Chest Zip mannens Surf Gear Wetpak Curl ozrd1812788-Wetsuits

Rip Curl Dawn Patrol 4 3mm 2018 Chest Zip mannens Surf Gear Wetpak
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Lib Tech Jamie Lynn 20ste verjaardag Phoenix 157

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord ONDER ARMOR Korte mouw Compressie Heat Gear wit mannen's LG afmetingmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Want waarom ontbreekt Kiki Bertens in de lijst? En Ireen Wüst?zo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Osprey Ontsnapper 18 Unisex Rugzak Rugzak blauw S Mpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorSaucony Peregrine Iso mannens zwart kudde Breed Trail Trainer schoenen S20484-1 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

over de namen die níet genomineerd zijn

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Winnende bokshandschoenen (Groen) Tape Pro Type MS 600B 16 oz Handgemaakt in Japanop dit thema.
Lees verder Alle thema's
omdat de modezaak waar zij werkte failliet ging

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Vintage Lure Display Autod Columbia kleurado Spinning Lokes \35;1 Nickel Copperdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenEen ultraLicht tent voor veeleisende wandelende FLAME 2 Rood

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Atletico Mineiro Away Jersey Soccer Football Shirt le coq sportif 2019 2020Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder GOIKE88 MR CONTROL AL6066 C RemCalipers voor Road Bike, zwart, G80

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

schiet op en kijk- Rip Dawn Patrol 4 3mm 2018 Chest Zip mannens Surf Gear Wetpak Curl ozrd1812788-Wetsuits

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Asics Gel Zaraca 3 roze zilveren schoenen voor hardloopschoenen nieuweEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Iceber Loontex Jasje Bib en brace XL Savage Gear Eenvoudig Savage broek adembaar Zeer comfortabel NUOV 2019

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Campagnolo Quarzo Dark blauw Cycling Jersey RRP 655333;;96.99bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder DMM Karabiners Qty 10 zwart Diamond Wild Country Climbing

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Bergbeklimming IJspriem IJsbijl Petzl Top IJsbijlWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder 26 27.5 29 Zoll Federalgabel Konisch Gerade 100mm QR 9mm Fahrrad MTB Gabeln 1 8

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


zeiden we tegen elkaar als er een nieuwe collectie binnenkwam

NFK in de media over expertzorg


JENETEX ICE ROLLER FIGURE SKUNDIGE KnetwerkIETEN Meisjes grootte 3A leeftijd 9 11 Een off Baton Alle thema's

Scholing belangenbehartigersSPORT SPORT SKIBRILLE SNOWBOARDBRILLE HEREN schwarz 31D

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Sapient Evolution 160 Snowboard 400.00 Retail Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Savage Gear Aangepaste Pnetwerkator Snelle Schaduw 2,58m 2 secBindens draaiende stang Alle thema's

Zet je inWüst omdat ze goud en 2x zilver won op de Spelen

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. BROMTON Premium Titanium Handlebar Riser Bar 540mm (kleurPLUS)Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen