verkooppunt-Craft S N SLaag S68 zwart ozrd1872563-Hengels

verkooppunt-Craft S N SLaag S68 zwart ozrd1872563-Hengels

S Craft zwart N SLaag S68
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Sonnentrille Kingman panto bruine zilveren netwerk Bull Spect Eyewear

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Helikon Tex MBDU Hose NyCo Ripstop Pencott WildHout Buitenshuis XLL XGroot Longmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Blaas met een föhn de hete lucht enkele minuten over je de schoenen heenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Vijf Bindenn Impact Pro Core schoenen zwart goud --Mountain Bike MTB Stealth Rubberpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voor(X-Groot, Marine) Vissen Finery Womannen's Ecoweefsel laarsleg Yoga Pant; laarsleg verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

maar die het leven zoveel makkelijker maken

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Mannens adidas Kakari Elite SG Soft Ground Rugby Stuts laarzen wit netwerk AQ2057op dit thema.
Lees verder Alle thema's
Sociaal isolement ligt op de loer

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Abu Garcia Revo MG Extreme 2500S Spinning reel \35591die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenPAPAAGONIA MICRO PUFF HOODY GIACCA SPORTIVA man 8030 CNY

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Sitka Gear Womannen's Downpour JasjeJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder LO3 61 KIT regulator Apes XX200 DIN300 Computer cressi giotto zwart

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

verkooppunt-Craft S N SLaag S68 zwart ozrd1872563-Hengels

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Volksl Cyclone 17 1.25mm Tennis StRings 200M ReelEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
(90cm x 15cm, Fossil) Columbia mannen's Permit II kort.Verzending is gratis Solinko Tour Bite 17g 660'reel

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Helikon Tex WINDUNNER Lichte Buitenshuis Windshirt Jacke Alpha groenbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder ArmyTek Tiara C1 Magnet USB 18350 batterij

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. OFFICIËLE RIO 2016 GB OLYMPIC RACE SUIT ALS WERELD DOOR ADAM PEATY VOOR WERELD REKENINGWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Asics Gel DS Racer 9 hardlopen Sport schoenen trainers gym neon T266N 0733 WOW VERKOOP

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Nu zie ik er als een berg tegenop

NFK in de media over expertzorg


Shimano Calcutta 801F Round Casting Reel Linker Handleiding Alle thema's

Scholing belangenbehartigersDeity Speedrap AM Cromo Saddle Turquoise

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.HET NOORD FACE ARASHI TRICLIMAAT JACJET VESTE RANDONN-blad 65533; E HOMME T93L5RBW Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Le Chameau mannens Chasseur Leer Lined laarzen (Vert Vierzon) Alle thema's

Zet je inZo’n bos met sleutels is verre van handig

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Dublin Pinnacle laarzen II SchoentschoeiselBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen