zie de goedkoopste-LARGA manGA MAILLOT VAUDE HOMBRE mannens Cyclist Pullopper GR ozrd1852338-Kleding

zie de goedkoopste-LARGA manGA MAILLOT VAUDE HOMBRE mannens Cyclist Pullopper GR ozrd1852338-Kleding

VAUDE MAILLOT manGA LARGA HOMBRE mannens Cyclist Pullopper GR
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Aerosine X1 Licht Road Mountain Bike Bike Crankset Oval 32t voor Sram Shimano

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Tasc Performance Crosstown Leging zwart Mediummoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert “Dat betekent dat ik binnenkort begin aan een dialysezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als NIEUW Daiwa 18 Freams LT2000S Saltwater Spinning Reel 247092 Japanpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorLampa wiederaufladnaakte SMD-led-Arbeitslampe 230V USB verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Dit ontdekte hij toen hij langs de dokter ging omdat hij een beetje vocht vasthield

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen UMBRIA EQUITAZIONE STIVALETTI PELLE C LACCI DERBop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Als je onlangs halfvolle vanilleyoghurt hebt gekocht bij een Nederlandse Lidl

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Maillot port 65533; truitje van het oude HASSEN OGC NICE 2015-2016die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenGloednieuwe Rapha Pro Team Insulated Gilet Dark groen Medium M

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Dames en meisjes Helly Hansen Zeilen Jacht Waterbewijzen formaat XS 16 jaar.Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Musto Womannens BR1 Sailing broek 2019 --True netwerk zwart

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

zie de goedkoopste-LARGA manGA MAILLOT VAUDE HOMBRE mannens Cyclist Pullopper GR ozrd1852338-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Salewa Pedroc 2 GTX Act Jasje 0913 27104 0913 mannen's Mountain ClothingEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Nieuwe balans Arishi v2 Trainers mannens schoenen hardlopen Footwear sportschoenen Merrell Chameleon 7 Limit mannens WaterBesteendig Hiking schoenen

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Venum contender Kinds BJJ Gi --blauwbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Compressiehaven Pro Racing Triathlon TR3 Aero Korte mouw Jersey

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Indian Primer League Cricket Royal Challengers Jersey Gratis Shipping AU StockWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Militair Tactisch Buitenshuis Rugzak 20L Volume Hiking Camping Cycloop u RUU

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Er kunnen metaaldeeltjes in zitten die tot verwondingen kunnen leiden

NFK in de media over expertzorg


CAMIETA SIN manGAS ALE'PLUMA NOIR geel FLUO t. XXL Alle thema's

Scholing belangenbehartigersK2 Raider Boa Cooler Snowboard laarzen mannen's afmeting 9.5 Zwart

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Old Antique Brass Special Fish Warden Board Commission Badge Pin License Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Paardenwaren onder deklaag 100 g Marine Alle thema's

Zet je inmaar vanwege ernstige nierproblemen heeft hij het

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Northwave Katana 2 MTB Mountain Cycling Bicycle schoenen Grootte 38 NIB Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen