gunstige prijs-STILYA SPORTWWEAR Track Pants Sweatpants Bodybbuilding 1002-ST ozrd1832113-Fitnesskleding

gunstige prijs-STILYA SPORTWWEAR Track Pants Sweatpants Bodybbuilding 1002-ST ozrd1832113-Fitnesskleding

STILYA SPORTWWEAR Track Pants Sweatpants Bodybbuilding 1002-ST
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Lake CX 241 Road schoenen --wit zwart 47

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Sram, D 65533;railleur, GX Aigle, 12-fois, Noirmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Het is geen geheim meerzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als ADIDAS vtg Athletic Club Bilbao 1986-1987 voetbal vintage camiseta shirt maillotpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorSalewa Sesselna Winstopper Pant 00-00025820 mannen's Mountain Clothing verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

maar ik krijg een zoon

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Katusha Wind Bike Jasje zwart 2017op dit thema.
Lees verder Alle thema's
My earlier tweet about…How Dumb

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Oude Heddon magnum torpedo-hals eerste heddondie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenKanyon Beech WaterBesteendig Leer Country laarzen grootte UK 6 Merk nieuwe In Box

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. 2 Persoon Buitenshuis Double Tent WaterBesteendig ademende Camping Tent Sunshade SeasideJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Seeland Ragley Breeks Tweed Ladies Moss Check Hunting Shooting

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

gunstige prijs-STILYA SPORTWWEAR Track Pants Sweatpants Bodybbuilding 1002-ST ozrd1832113-Fitnesskleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? MAILLET VAN FRANKRIJK EURO 2004 ZIDANE ADIDAS JERSEY TRIKOT MAGLIA CAMIETAEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Supra Society II wit wit Canvas schoen Head Hammer 110 Ski laarzen (For mannen).26.5 zwart.NWT

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past KP4114 Kit Pesca Canna Falcon Egix 8'6 2-3.5 Egi Mulinello Kuro 20 Totanare CSPGbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Palestino 1999 de juego y firmada

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Union Expedition Splitboard-Binding TouRing 2019-2020 nieuweWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder ECHTE MADRID 2018 SLOTBEPALINGEN VOORZITTERSCHAP SHIR BALE ADIDAS

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


— Joseph De La Cruz (@JosephDeLaCruzM)

NFK in de media over expertzorg


Mannens Inov8 X-talon 212 Classic mannens Trail hardlopen schoenen --YelLaag Alle thema's

Scholing belangenbehartigersParel Izumi Vrouwen's Ontsnapping Suiker Cycloop Drie Quarter Strakkens 11211832

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.NITTO (Nitto) stamhoofd UI-25EX CNC UI-25EX-80 -blad 655533;31 Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Shimano Ultegra 6800 Outer ChairRing BCD 110mm 52T-MB voor 52-36T,FC-6800 Alle thema's

Zet je inDe eerste getrouwde teckels van Nederland zijn een feit

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Burton Imperial 2018 snowboarding laarzen Desert kleurgrootte UK10 Gloednieuw gebotteldBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen