online korting-RockShox R5079110 --Schorsion para bicicleta, afmeting Unica ozrd1816040-Fietsonderdelen en -onderdelen

online korting-RockShox R5079110 --Schorsion para bicicleta, afmeting Unica ozrd1816040-Fietsonderdelen en -onderdelen

RockShox R5079110 --Schorsion para bicicleta, afmeting Unica
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Skischoenen tweedehands Fischer CLine 13 zwart wit

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Asics Womannens Dames GT Xuberance Trainers Road hardlopen schoenen maas Uppermoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Burgemeester Jan van Zanen gaat het treinstel Robert en Trudy trouwenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Blaser Jasje Active Primaloft Peer Mud (11701-113 675)patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorTilley Track Inspection hand Lamp (druk Paraffin lantaarn) verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Hoera: ‘treinstel’ Robert en Trudy

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Saucony mannen's Cortana 4 hardlopen schoen, Citron oranje zwart, 10 D(M) USop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Waarom je in plaats van goede voornemens een 'nieuwjaarsthema’ moet kiezen

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen POC Breedrsand DH mannen's Lange mouw Jersey Autobon XLdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenEdelrid Slim Belays (7) Klimings- of Ropes Cursus Uitrusting

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. NOS NIB Regina Extra 6-snelheid Gratiswheel met 14-21 tanden en BSA ISO schroefdraadJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Alpina Albona wit T31954 Helmets Unisex wit, Helmannen Alpina, ski

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

online korting-RockShox R5079110 --Schorsion para bicicleta, afmeting Unica ozrd1816040-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Culote Gore C3 Optiline zwarte vrijdagEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
FLaag Silhouette Snowboard schwarz Allsmount Gratisstyle Board NEU Ariat Womannens Fuse --kudde Stripe --SAVE 30%

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Valleyhill Fly Fishing Reel VEELW Matte bruin for Licht Line 47g From Japan nieuwebij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Slim Trainer van Tacx FLaag

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. F35594 adidas Pnetwerkator 19.3 FG mannen's Soccer Cleats Kern zwartWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Weekend Offender Frazie Jasje. zwart. Jasje Winter man zwart.

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


doen wat je écht wilt

NFK in de media over expertzorg


GUY COTTEN NANO HOUD ALLE Zak VISSERIJ BOATING SAILING Alle thema's

Scholing belangenbehartigersRegina America Superleggera Gratiswheel 7spd 12-18

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Brandit Jasje Anorak Militaire man Fleece Windjack Zwart Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


BRAND NIEUW IN PLASTISCHE TECHNIENIETSnowboard 145cm RARE BEPERKT TECH9 DS16 Alle thema's

Zet je inJe kunt de zaden bijvoorbeeld toevoegen aan thee of soep

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. US PROPER TAC POLIBinden SWAT POLISEI Tactical Combat Shirt zwart schwarz MRBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen