topmerken-Kinder Winter ReisBindenrefletten FZ Suedwind zwart NEU ozrd1835713-Rijlaarzen & accessoires

topmerken-Kinder Winter ReisBindenrefletten FZ Suedwind zwart NEU ozrd1835713-Rijlaarzen & accessoires

Kinder Winter ReisBindenrefletten FZ Suedwind zwart NEU
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
3F UL GEAR 2 persoon 2 kamer 4 seizoen Tunnel tent 15D Silicon Buitenshuis camping

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Helly Hansen mannens HH Lifa Merino 1 2 Zip Top --blauw Navy Sports Buitenshuis Halfmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Arie is niet helemaal een onbekende van het programmazo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Sexine en maas Tunic Performance Jurk Made on Orderpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorLE CHAMEAU CHASSEUR NEOPRENE 44CM CALF verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

In Amerika is de realityshow The Bachelor razend populair

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Adidas Olympic Weightlifting schoenen Ironwork III US 7 Zeldzame Crossfit Liftingop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Ze mag dan wel een afgetrainde man hebben mét sportschool

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Gorilla Wear Ballinger Track Jasje TrainingJacke Fitness Bodybbuildingdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenASIACOM Autobon Fiber Road Bike Handlebar Drop Bar Ultraight 31.8400 420 440mm

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Rollerbones Bowl Bombers Quad WHakken 57mm x 30mm x 101a zwart nieuwe 8 packJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Cotswold Womannens Ladies Westonbirt WaterBesteendig Hiking wandelen laarzen

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

topmerken-Kinder Winter ReisBindenrefletten FZ Suedwind zwart NEU ozrd1835713-Rijlaarzen & accessoires

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Nuova Rade Water Multigekleurde T02990 Plumbing Unisex Multikleurig, LoodgietersEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
SELLA BROKS b17 kleure miele Brooks England Pickwick Groot 26l zwart T20455 BackPacks Unisex zwart, bike

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Autop Fishing Holiday in Frankrijk.Beveiligd Private Lake en Lodge FaciliBindens.bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Mystic mannen's Nat Suit 1,5 mm Mvmnt Long John Surfing Nat Suit Flatlock Seams

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. CINELLI UNIANITOR SADLE SEATPOST 26.4mm VINTAGE 60s 70s LEDAR RACE EROICAWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Maglia Als Roma Kappa nieuwe Italia Tg XXL

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


maar het resultaat mag er zeker zijn

NFK in de media over expertzorg


BMX Bike Profile Handlebar Stem Camo Push 53 mm &EN Bright groen Acoustic 48 mm Alle thema's

Scholing belangenbehartigersZIPP 30 Course Disc-rem Tubular Wheel Ceramische BeaRing (2013-stroom)-7D 177D

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Deerhunter DXO BushHout wollen jas grootte 56 W Deer-Tex Supreme Hunting Shooting Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


SIDI Bike schoenen ROAD Wire 2 Autobon vrouw grootte 39 wit Alle thema's

Zet je inDitmaal zijn de rollen omgedraaid en liggen de vrouwen aan zíjn voeten

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Helikon Tex RAID Rugzak Rugzak Buitenshuis Daypack Freizeit A-TACS FGBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen