100% echte tegengarantie-Dura Shimano Ace Crank FC-9100 170mm lengte arm ozrd1875263-Fietsonderdelen en -onderdelen

100% echte tegengarantie-Dura Shimano Ace Crank FC-9100 170mm lengte arm ozrd1875263-Fietsonderdelen en -onderdelen

Shimano Dura Ace Crank arm FC-9100 170mm lengte
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Himannenlans All-Metal Double-Speed CNC Big Fish Reel Deep-Sea Troll Boat Fishin...

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Torcia Nitelife L5 Hoofd Trakkermoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert 10 Dec 2017 om 3:25 PSTzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als HELLY HANSEN VROUWEN VANIR KANTER HEILIGE HUISlaarsENpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorVliegbaan Vloer Tumbleng Pad Inflatable Gym Yoga Mat AirTrack Pad Yoga blauw verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

10 Dec 2017 om 9:39 PST

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen 5mm Farmer John 2 Piece Wetsuit --goud Mining --Cold Water Suit --4X --4050op dit thema.
Lees verder Alle thema's
Vele honderden jaren later werd de Nederlander Jan de Rooij op slag verliefd op de magische plek

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Aku La Val Laag plus Wanderhalbschuhdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenCAMPAGNOLO REGIO 1st GEN CAMBIO BICI EPOCA VINTAGE CHROMEERDE REAR DERAILLER

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Dicken Vodable Beds Single Double Mattress Studenten Bedspreads King Queen TwinJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Flux XF Snowboard Bindings, L.A.H. 2020

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

100% echte tegengarantie-Dura Shimano Ace Crank FC-9100 170mm lengte arm ozrd1875263-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Comfortable FeelGratis Deluxe Sit On Top Kayak Seat Backrest Universal FitEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Selle Italia Monlink FLaag Team Edition Shimano'14 Force Master 6000 Gebruik tijd 91H Hoisting Afstand 29.5Km

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Halo Case voor 3 4 Verbonden Snooker Pool Cue ^ Uitbreiding zwart witbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Verenigen Components Compact Bash Guide ISCG-05 Keten guide U K

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. OG negentiger jaren ANNIEL SPORTS martial arts schoenen vintage sportschoenen EUR 38 Kung-Fu RARE Nee.We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Imax Thermo 2pc WaterBesteendig Sea Fishing Suit

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


wordt niet alleen geluierd

NFK in de media over expertzorg


3units van SUNLINE Shooter FC SNIPER BMS AZAYAKA 300 meter 6LB Alle thema's

Scholing belangenbehartigersMarkhor MACHO MONTES Evo IV 35 Jagdruccksack Wanderruck Oliver

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Nieuw OZtrail Mozzie Dome II Fly Hiking Camping High Quality WaterBesteendig Reizen Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Camiseta casa Club At.Monterrey de M. 65533;. 655533;xico 2018.Dorsal 7 Funes Mori Alle thema's

Zet je in10 Dec 2017 om 7:00 PST

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Crazy IDEA KINSEJ VROUW T-SHIR ECURSE FEMME S19095068 X006Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen