nieuwe stijl-XF Access Quest SALOMON --All Mountain Skischuhe (372193) NEUWARE ouny18310325-Skiën en snowboarden

nieuwe stijl-XF Access Quest SALOMON --All Mountain Skischuhe (372193) NEUWARE ouny18310325-Skiën en snowboarden

SALOMON Quest Access XF --All Mountain Skischuhe (372193) NEUWARE
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Cortaviento Pearl Izumi Pro Pursuit rood-zwart zwart Friday

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord 3044 FW13 LAZIO MACRON TUTA ALLENAMannenTO OPLEIDING SUDADORA 58091239moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert verkoopt avocado’s geschildzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Shimano XTR FD M9100 E Type 2x12-speed Side Swing Front Derailleurpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorBikejakke, Radjacke, Fahrradjacke Berkner Jakob (schwarz) van desbetreffend blad verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Anderzijds: een avocado heeft gewoon een schil

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Asics Lethal Speed ST Volwassenen laarzenop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Voormalig Bondgirl Jane Seymour (67) poseert voor Playboy

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Toolson PolyGrande ProFocus 16 1.30mm Tennis StRings 200M Reeldie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenJapan Kawasaki Indor Court Badminton Squash schoenen for mannen. Vrouwen K-159 2 Kleur

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. DAIWA SALTIST LEVER DRAG 1 SPEED MULTIPLIER BOAT REELJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Garmin GPSMAP 64sx Handleiding GPS w Navigation Sensors --zwart

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

nieuwe stijl-XF Access Quest SALOMON --All Mountain Skischuhe (372193) NEUWARE ouny18310325-Skiën en snowboarden

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Penn Spinfisher VI 2500 135m Sufix PERFORmanCE PRO 8 0,12 mm 8,2 kgEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Kuhl Spyfire Insulated Womannens --Capuchon --Autobon Daiwa Hyper Tanacom 400BDE Electric Reel 400 Goed

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past CCC Britse &AIS Irish Lions 2017 Training S Pro Shirt Adultbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Horseware Active Collection WaterBesteendig Dara Tech Jasje XXS-XXL Petrol blauw

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. De Noord-Face M Gordon Lyons Hdy Pile Zip Capp Gri Mel man T93O5JJJWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Gymnastische High Bar Adquable Horizontal HardHout Kinds Sporttraining Gym Bar

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Scholing belangenbehartigersHandleiding manubrio pieta mtb 31,8 x 720 ec90 145gr volledige koolstof AFFARE

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.3 Alpinestars Pathfinder korts zwart Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Cycloop Lange mouw Jersey Yeti Alder Storm Sulpher Groot Alle thema's

Zet je inLibelle’s reislogger Bonnie valt het op dat rijen links sneller zijn

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Airtracks Womannen's Snowboard Bahco Lady Gratisstyle Allsmountain 138 144 154cmBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen